Evenementen

Trainingsdag 9 & 10 september

In het weekend van 9 en 10 september organiseert RT Stables een trainingsdag.

Voor wie? De ervaren of onervaren menner, enkel of twee span, vierspan, volwassenen of kinderen, of onder het zadel. Iedereen mag zich inschrijven.

Waar? Op het menterrein van RT Stables, Ledeackersestraat 28, Sint Anthonis

Wat gaan we doen? Op beide dagen is het mogelijk om een volledig vaardigheid parcours te rijden en er zullen een aantal hindernissen staan, waarvan één met waterbak. Jullie krijgen van te voren de tekeningen van de vaardigheid en de hindernissen. Je kunt zelfstandig deelnemen maar je kunt ook onder begeleiding van Roy deelnemen. Je krijgt dan een half uur begeleiding. Informatie over de dag zelf en de tekeningen van de vaardigheid en hindernissen worden in de week voor de trainingsdag toegestuurd.

Hoe ziet de training eruit? Er is ruimte genoeg om lekker los te rijden. Per aanspanning krijg je 30 minuten de tijd om los te rijden en 2 keer het vaardigheidsparcours te rijden. Je krijgt even tijd tussen de parcoursen in. Je kunt ervoor kiezen om een traject te rijden voordat je de hindernissen gaat rijden. Het traject zal ongeveer 30 minuten duren. De marathon sluit je af met een uitstaptraject.

Informatie over de dag zelf en de tekeningen van de vaardigheid en hindernissen worden in de week voor de trainingsdag toegestuurd. Het is verplicht om met Cap en bodyprotector te rijden. Een groom is ook verplicht. Heb je deze niet, laat het ons weten dat kunnen wij een groom regelen.

Deelname:

Zelfstandige deelname koets of onder het zadel:€ 20,00
Deelname onder begeleiding van Roy:€ 40,00
Deelname op beiden dagen zonder begeleiding:€ 35,00
Deelname op beiden dagen met begeleiding:€ 75,00
Deelname op beiden dagen met 1 dag begeleiding€ 55,00

U bent zelf verantwoordelijk voor een correcte WA-verzekering. Als mede dienen alle dieren gechipt en correct geënt te zijn. Indien het gevraagd wordt moet u dit kunnen overleggen. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen is een veiligheidshelm verplicht Vind de organisatie de men combinatie die start niet veilig of verantwoord dan zijn wij bevoegd u niet te laten starten. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van eigendommen, ongevallen, schade, in welke vorm dan ook door of aan deelnemers en of bezoekers veroorzaakt. Deelname/bezoeker is hoofdelijk aansprakelijk.

Schriktraining 18 maart 2020

RT Stables organiseert in samenwerking met Ilse Daamen regelmatig schriktrainingen.
De schriktraining bestaat uit verschillende obstakels waar je met je paard aan de hand overheen of doorheen moet.
De training wordt ingedeeld op het niveau van je paard en jijzelf. Misschien vind je paard het helemaal niet spannend maar jij zelf wel. Daar wordt rekening mee gehouden.
De training begint met een stukje uitleg over de obstakels. Vervolgens starten we met een stukje grondwerk en kun je alle obstakels met je paard gaan overwinnen.

Aanmelden kan via: info@rtstables.com. Geef aan welk niveau je paard en jijzelf hebben. De kosten voor de training bedraagt € 10,00.

Trainingsweekend minimarathon bij RT Stables outdoor

Opening Showroom 4 November

Oefendag 7 & 8 oktober

Clubkampioenschappen Menvereniging Maasduinen

Oefendag 27 & 28 augustus 2016

Een aantal keren per jaar organiseerd RT Stables een oefendag of oefenwedstrijd voor zijn menklanten, om hen te laten proeven hoe het er bij een menwedstrijd aan toegaat.

Afgelopen augustus is er een oefendag georganiseerd, die bestond uit het rijden van een dressuurproef, een vaardigheidsparcours en een marathon bestaande uit een traject en hindernissen.

Hieronder staan een aantal foto’s die een indruk geven van de oefendag.