Ideal Tuigen

U kunt bij RT Stables het volledige assortiment van Ideal Equestrian verkrijgen. Of u nu recreatief of in wedstrijdverband rijdt, wij hebben altijd een goed passend mentuig plus accessoires voor u op voorraad of binnen 1 dag geleverd.

Daarnaast bieden wij een gratis passervice aan bij aankoop van een nieuw tuig. Er is niets zo belangrijk dan het goed passen van het tuig. Daarom bieden wij deze service aan. We komen het tuig graag bij uw thuis passen, uiteraard bent u ook welkom om met uw paard bij ons op locatie te komen passen.

Heeft u vragen over tuigen of wilt u graag een bestelling doen, neem dan contact op, telefonisch of per mail: info@rtstables.com, telefoon: 0650462510

We bieden verschillende tuigen en accessoires aan van het merk Ideal Equestrian. Hieronder kunt u doorklikken naar het assortiment.

idela

Ideal Equestrian fabriceert en ontwerpt tuigen in samenwerking met recreatieve en wedstrijdrijders.

Vanwege de hoge eisen die aan tuigen gesteld worden in de wedstrijd mensport besteedt Ideal Equestrian uiterste zorg aan dit product. De tuigen zijn onder andere voorzien van in het leder verzonken stiksel, wat schuren tegen de paardenbenen voorkomt en een langere levensduur garandeert. De maten en de pasvorm van deze tuigen zijn bovendien uitstekend.

<< Terug naar de vorige pagina