Opfok

Kleinschalige opfok
We hebben weer plek voor veulens van dit jaar in de hengstengroep. Ook hebben we nog plek voor één jaarling hengst. Door de vele vragen, komt er ook plek voor een merriegroep.  RT Stables is geen standaard opfok bedrijf. De veulens krijgen bij ons veel meer aandacht. Ze komen regelmatig in de hand. Ze gaan iedere dag naar buiten, hebben altijd toegang tot hooi en daarnaast krijgen ze ook krachtvoer.
Ook staan ze minimaal met z’n 2en bij voorkeur met een leeftijdsgenoot, dit is afhankelijk van hoeveel veulens er staan.

Ook ben je altijd welkom bij ons om naar je veulen te komen kijken in onze openingstijden.
In de zomermaanden zullen de veulens op een eigen stuk weide komen te staan waar ze dag en nacht buiten kunnen staan. In de andere maanden staan ze ‘s nachts binnen.

Omdat de kosten in de winter hoger liggen dan in de zomer hebben we een gemiddelde prijs genomen die het hele jaar door hetzelfde is.
De kosten zijn € 200,- per maand. Dit is exclusief overige kosten zoals dierenarts, hoefsmid etc.

Ook bieden wij begeleiding bij het africhten tegen meerbetaling. Zoals vastzetten, poetsen, benen afspuiten en overige zaken.

Wil je een keer vrijblijvend komen kijken, dan ben je van harte welkom. Graag plannen we dan een afspraak in zodat we de tijd voor je hebben.