Sponsoring

Sponsoring Menteam Steenkamp

Eindelijk is het zover! Na 5 maanden achter de schermen bezig te zijn geweest om de juiste combinatie te vinden mogen wij met vol trots zeggen dat wij als RTStables 3 jaar lang hoofdsponsor van Menteam Steenkamp worden.
Dinja steenkamp gaat met een pony van RTStables rijden, een 8 jarige Welsh Cob ruin van 147 groot. (Mathebrwd Ellis) roepnaam Edje.
We wensen Dinja en haar team heel veel geluk en plezier.

Via onze site kun je Dinja ook volgen.

Wie is Dinja Steenkamp
Mijn naam is Dinja Steenkamp. Ik men nu zo’n 7 jaar bij de paramenners, ik zit in het nationale B-kader. Door mijn beperking ben ik ingedeeld in Grade 1, de zwaarste categorie. Daarom zit/staat er bij de grotere wedstrijden niet alleen altijd iemand achterop, maar staat er ook een tweede groom langs de baan en bij de hindernissen.  Meer nog dan bij het reguliere mennen is een fijn team ontzettend belangrijk! Dit jaar staan de samengestelde menwedstrijden in Bennekom, Hellendoorn, Beekbergen en Hulsberg op het programma.

We zijn begonnen met de Welsh/New Forestkruising Fabian. De laatste twee WK’s mocht ik de kruising Fjord/New Forestpony Balou lenen van Lieke van Amerongen. Dit jaar beginnen we met een nieuwe uitdaging: de Welsh Cob ruin Mathebrwd Ellis van RT Stables, roepnaam Edje.

Eerste groom: Meike Merks/Lieke van Amerongen
Tweede groom: Wil de Vette
Trainers: Jaap vd Windt en bondscoach Ad Aarts